Hodnocení obchodu

5,0 29 hodnocení
Přidat hodnocení
5
28x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 4.2.2018
+ ráda objednávám, zboží přijde krásně zabaleno, vždy je nějaká pozornost navíc a balíček působí, jako že se Vám zvláštně věnují, balené s láskou, já jsem nadšená.

Avatar autora | 23.1.2018
Byla jsem velice spokojená. Navíc jsem dostala dárečky v podobě různých vzorků. Moc doporučuji.
Avatar autora | 8.1.2018
+ Naprostá spokojenost, nemám co vytknout.

Avatar autora | 27.12.2017
+ rychlá expedice, krásné balení, bezproblémový nákup, zboží dle popisu

Doporučuji!!!! Těším se na další nákup
Avatar autora | 26.12.2017
+ Vše v pořádku a rychle došlo. Nádherně zabalený balíček a jako velké plus mnoho vzorečků. Příjemná pozornost :)

Avatar autora | 22.12.2017
+ velmi rychle vyřízená objednávka a to i v čase před Vánoci

Skvělé. Navíc je velmi příjemné objevit u nákupu i nějaké překvapení :-).
Avatar autora | 19.12.2017
Přírodní kosmetika, perfektní komunikace, dárky k nákupu. Doporučuji!
Avatar autora | 17.12.2017
Nákup i dodání proběhlo v pořádku, obchod mohu jen doporučit.
Avatar autora | 13.12.2017
+ Mile jednani pani majitelky
+ Rychla expedice
+ 10% sleva za registraci ns veskere zbozi

Obchudek s fajnovym zbozim,kde si vybere kazdy kdo holduje prirodnim serepetickam :-)
Avatar autora | 27.11.2017
+ skvělá komunikace
+ ochota

Po vyzkoušení některých kosmetických výrobků,se stále vracím o objednávám...jsou velice příjemné...opravdu doporučuji vyzkoušet
Avatar autora | 16.11.2017
Velice milé při rozbalení! Krásně zabaleno i s malými pozornostmi navíc. Rozhodně doporučuji.
Avatar autora | 14.11.2017
+ krásně zabaleno
+ rychlé dodání

Avatar autora | 8.11.2017
S obchodem jsem velmi spokojená, zboží přišlo nečekaně rychle. Dostala jsem tři dárečky ze kterých jsem byla nadšená. Obchod doporučuji a těším se na další objednávku.
Avatar autora | 3.10.2017
Moc děkuji za milou komunikaci o zpoždění odeslání objednávky.
Avatar autora | 20.9.2017
+ rychlý obchod
+ nádherně zabalené
+ vzorečky

Avatar autora | 8.9.2017
+ ŠIROKÝ SORTIMENT
+ DÁREK K NÁKUPU (V MÉM PŘÍPADĚ: KVĚTOVÁ VODA MÁTA - NAVIA)
+ 10% SLEVA PŘI REGISTRACI
+ KRÁSNĚ ZABALENÁ ZÁSILKA
- CHYBÍ MI ZDE DEKORATIVNÍ KOSMETIKA (NAPŘ. MÉ OBLÍBENÉ OČNÍ STÍNY OD PUROBIO)

V TOMTO OBCHODĚ JSEM NAKUPOVALA POPRVÉ A URČITĚ TO NEBYLO NAPOSLEDY. PRODUKTY, KTERÉ JSEM SI OBJEDNALA, BYLY KRÁSNĚ ZABALENÉ. JE VIDĚT, ŽE KAŽDÁ ZÁSILKA JE BALENÁ ČLOVĚKEM, KTERÝ SVOU PRÁCI DĚLÁ S LÁSKOU A MÁ SMYSL PRO KRÁSU. CO BY MĚ URČITĚ POTĚŠILO JE I ZAŘAZENÍ DEKORATIVNÍ PŘÍRODNÍ KOSMETIKY, TAK SNAD SE DO BUDOUCNA MŮŽU TĚŠIT I NA TYTO KOUSKY V MÉM NÁKUPU. :-)
Avatar autora | 4.9.2017
Olejíčky dorazily v dárkovém balení s poděkováním za nákup. Rychlé dodání.
Avatar autora | 1.9.2017
Skvělá přírodní kosmetika. Krásně zabaleno a rychlé doručeno. První a velmi pozitivní zkušenost!
Avatar autora | 10.8.2017
Nádherné zboží, velký sortiment, úžasně zabalený balíček!!! MAXIMÁLNĚ DOPORUČUJI !!! <3
Avatar autora | 8.8.2017
Zajímavá nabídka přírodní kosmetiky a zdravých potravin či doplňků, s vybranými produkty jsem velmi spokojená, určitě si je objednám znovu a vyzkouším další. Zboží bylo krásně zabalené a zásilka obsahovala navíc pár vzorečků a bonbónky :)

Stránka 1 z 2 , položek celkem: 29